Pazartesi, Kasım 08, 2010

Sevgili Basin, Bunu da yazin.... Besiktas 1 - 1 Kasimpasa!

Fazla degil, bundan 2 ay once STSL'in 5. hafta bitiminde Fenerbahce yerden yere vuruluyordu 5 macta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alabildigi icin. Bizim basinimiz dogal olarak herzamanki gibi skora bagli yorum yapiyordu. Oysa Fenerbahce, Trabzon'da gayet tempolu bir futbol oynamis, Besiktas'a karsi ise son vurus beceriksizligi ile fark kacmisti. Besiktas ise, Avrupa'da turlari kalitesi PAOK ve Young Boys'a gore acik ara dusuk takimlari eledigi icin yere goge sigdirilamiyor, Q7 ve Guti ruzgariyla yelkenleri basin tarafindan sisiriliyordu.

Schuster, benim icin kariyeri bir yana kotu bir hoca oldugunu 1-1 berabere kaldiklari Fenerbahce macinda ispatliyordu oysa. Her maca ayni taktikle ciktigi cok belli olmustu. Niang ve Dia gibi iki olumcul hiza sahip adami olan Fenerbahce'nin karsisina yine defansini one cikarmis, ve ilk yari 4 yemekten Fenerbahce'nin son vurus beceriksizligi ile kurtulmustu.

Simdi de Schuster'i ve Besiktas'i yerden yere vuracaklar. Zamaninda simdi goklere cikardiklari Senol Gunes'i vurduklari, yakinda ove ove bitiremeyecekleri Aykut Kocaman'i PAOK ve YB maclari sonrasi yerden yere vurduklari gibi.

Senaryo hep ayni, Carlos geldiginde Fenerbahce sampiyon, Q7 geldiginde Besiktas sampiyon, Rijkaard GS'yi ucurur, Zico RiZico'dur, ama ayrilinca badem gozlu olur. Bu basini da besleyen hala sonmus yildizlarin yerine ac yildiz adaylarini takimda gormek istemeyen taraftarlardir, ya da gorduklerinde degerini bilmeyen. Sonmus yildiz yerine, Turkiye'yi sallamayacak yildiz da Anelka ornegindedir mesela.

Umarim taraftar profilimiz hizla degisir ve bu tuzaklara artik dusmez. Fenerbahce taraftarinin son 3 sezondan ders cikarmasi gibi.

Q7 ve Guti geldigi icin "Yeter Demiroren Yeter" diye bagiran BJK taraftarlari yakinda eski sloganlarina geri donecekler gibi, ama bu sefer yine eski anlaminda!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder