Perşembe, Temmuz 07, 2011

SON SOZUMUZ FENERBAHCE DIYEMEYELERE !!!


Yukaridaki 3 isme dikkatli bakin. Her biri Fenerbahce'yi kullanarak gerek maddi gerek manevi kazanc saglayan insanlar. Bu liste su kotu gunlerde cok rahat uzatilabilir. Ama tv programlarinda boy boy gosterip "Ben Fenerbahceli'yim" diyenlerden baslarda gelen 3 isim bunlar.

En basta sen sozde kaptan Ziya Sengul. Seni seyrederken Fenerbahceliler utanirdi, bizleri yaniltmadin. Katildigin programda karsinda oturan Gokmen Ozdenak adamligini Arda'yi elestirirken gosterirken, Arda'yi olumune savunmandan belliydi ne oldugun. Sen o programlara katilabiliyorsan, bugun belli bir maddi gelirin, varligin varsa dun bas bas "Sokaga Cikmaya Utaniyorum" dedigin Fenerbahce sayesindedir. Yillarca ekmegini yedigin camiayi hic tanimamissin demekki. Galatasaray kume dusmesin diye, Fenerbahce TD'u iken futbolculara yaptigin konusmayi da hepimiz biliyoruz hic merak etme. Fenerbahce Kalesi ablukaya alinmisken, iceriden kapilari acip teslim etmek isteyen senin gibileri yazdi bu camia kara kapli deftere. Listenin en basindaki isim sen olacaksin.

Ve Acun Ilicali. Gercek taraftar sogukta, karda, kista takimini desteklerken, sicak locada maclari seyreden sen Acun Ilicali. Fazla degil 10-12 sene once Fenerbahceli futbolcularin pesinden bir roportaj yapabilmek icin kosturan sen. Yaptigin sacma sapan yarisma programlarina ratingini yukseltmek icin Fenerbahce Takimini cikaran, Baskan'in karsisinda el pence divan duran sen. Simdi neredesin? Sen de aldin yerini kara kapli defterde hic merak etme. Abluka kalkinca, hesap gunu gelince sen de listede olacaksin.

Ve "Sozde Efsane" futbolcumuz Ridvan Dilmen. Defalarca tartistim Ridvan efsane ise, Lefter, Can Bartu, Cemil Turan ne oluyor diye. Yaniltmadin beni. Senede milyon eurolar kazaniyorsan, su anda abluka altindaki Fenerbahce sayesinde bu, sen de cok iyi biliyorsun. 1 sene futbol oynadin adam gibi bu camiada, ama bu camia seni sakatliklarinla, antremanda kaytarmalarinla herseyinle bagrina basmadi mi? Sen ekranlara cikip "Fenerbahceliyim ama objektifim" sozleri altinda digerlerine mavi boncuklar dagitirken gostermistin gercekleri, ama yine de Fenerbahceliler seni bagrina basmaya devam etti. Ama bugun, bu kara gunde, sen yine yoksun ortaliklarda. NEREDEYSEN ORADA KAL RIDVAN DILMEN, GERI DONME!.

Bu liste uzar gider. Fenerbahce camiasi ve taraftarlari birer birer ekliyor isimleri kara kapli deftere. Boyali basin diye defalarca yazdim blogu actigimdan beri, simdi hersey daha net goruluyor. Gorsel ve yazili medya, Fenerbahce'yi daha hicbir sey belli degilken asan "SOZDE FENERBAHCE MEDYASI", sizle hesap gunu geldiginde, hakkini yediginiz, olecegini sandiginiz bu dev camia sizden hesap sormayacak mi??

Lube Ayar, Ogun Altiparmak, Gurcan Bilgic ve Galatasarayli olup da nasil bir adam oldugunu gosteren Turgay Seren ve bir kac kisi daha. Nesilleri tukenmekte olan duzgun insanlar. Bu caima sizi gonullerinde ayri yere koydu. 

Fenerbahce siyasi goruslerden bagimsiz bir olgudur. Isteyince bu camianin nasil kenetlenecegini, kimseye asla biat etmeyecegini cumle alem gorecektir.

SAG USTTE RESMINI GORDUGUNUZ BUYUK INSAN GIBI, ICIMIZDEKI HAINLERI DE YENECEGIZ, YIKILMAZ KALEMIZI ABLUKAYA ALANLARI DA DAGITACAGIZ. 

BUYUK FENERBAHCE TARAFTARI, GUN BUGUNDUR. 

ZAFER INANANLARINDIR... 




1 yorum: